Projekter

Her kan du læse mere om, hvad mig – og hvilke projekter jeg har gang i. God fornøjelse!

MITLIV.DK

MitLiv.dk

 

Til dagligt arbejder jeg som online produktchef hos medicinal virksomheden ReaMed. Vores primære forretningsområde er salg af produkter til diabetikere, og derudover driver vi portalen MitLiv.dk.

Besøg MitLiv.dk her

E-C-S.DK

e-c-s

Prissammenligninger på bl.a. billige webhoteller. Se hvor du får mest for pengene samt hvordan du kommer i gang.

Besøg siden e-c-s.dk her

RABATKORTET.DK

Rabatkortet

Strør om mig med rabatter på dette site. Her skulle der i hvert fald være rig mulighed for at kunne spare lidt penge. Find rabatkoder, tilbud, udsalg og kampagner i danske og udenlande webbutikker.

Besøg Rabatkortet.dk her

MINSOL.DK

MinSol

Er du på udkig efter det nærmeste solcenter, så kan minsol.dk lede dig på vej. Her er mere end 300 solcentre registret, og du kan nemt og enkelt få vist solcentre fra et specifik by eller kæde.

Besøg MinSol.dk her

FLYVETID.DK

Find flyvetider mellem de mest populære lufthavne i Danmark. Her får du estimater på flyvetiden – og samtidig kan du se distancen mellem lufthavnene.

Besøg Flyvetid.dk her

FRAGE.DK

En online legeplads, hvor der testes forskellige ting af. Udgangspunktet er et traditionelt Q&A site, hvor du fx kan finde ud af hvordan du finder den billigste vaskemaskine.

Besøg Frage.dk her

LICIOUS.DK

Online vicevært og diverse andre ting på licious.dk. Her bliver der blogget om alt indenfor mode, beauty og meget andet.

Besøg Licious.dk her

UDEN FOR CITAT

Af forskellige årsager kan jeg desværre ikke liste øvrige projekter. Måske offentliggøres de her en dag – måske gør de ikke.

Marketingschef i Bravo Tours og selvstændig marketingnørd. Elsker udfordringer & kaffe, og brænder for online marketing, kommunikation og e-handel. Følg mig på Twitter og G+.