mitlivdk-header

Nu starter et nyt kapitel

Jeg lader det være sagt med det samme.

Det er med lidt vemod jeg må sige farvel sig Creativ Company. Jeg har haft 6 fantastiske år i en virksomhed, der giver plads til muligheder og personlig udvikling.

Det har været starten på mit arbejdsliv, hvor jeg startede som lagermedarbejder. Starten på min tid som indkøber. Starten på min uddannelse. Og til sidst og vigtigst; tiden hvor begyndte at arbejde med (og fik øjnene op for) markedsføring og e-handel.

Det udviklingsforløb kunne jeg bestemt ikke have været foruden, og jeg er ovenud glad for at jeg har været igennem det hele.

Men det er blevet tid til at prøve noget nyt.

Jeg skal ud og prøve mig selv af. Jeg skal prøve nye græsgange, nye ansvarområder og så skal jeg stå i spidsen for et rigtig spændende projekt – som jeg glæder mig helt vildt til.

Jeg vender (rent arbejdsmæssigt) skuden mod Thy nu. Lidt nærmere bestemt 7752 Snedsted, hvor jeg hver dag skal jeg nyde denne udsigt over limfjorden, Sundby Sø og Vildsundbroen.

Fra den 1. december starter jeg som Online produktchef hos ReaMed A/S.

Jeg skal være frontløber for projektet MitLiv.dk, og forsøge at holde styr på markedsføring, produktudvalg, strategi og meget meget andet.

Men først og fremmest skal vi have projektet sat endeligt i søen.

Forude ligger et sindsygt spændende stykke arbejde, med et rigtig spændende projekt – hvor store dele af den langsigtede strategi er på plads. Men hvor der ligger et stort stykke arbejde i markedsføring, salg og produktudvalg.

Lidt om ReaMed & MitLiv.dk

ReaMed har eksisteret siden 1982 og sørger i dag for at mange af Danmarks diabetikere kan få deres remedier, der hjælper dem med at kontrollere deres diabetes.

 

ReaMed er datterselskab til Tjellesen Max Jenne A/S, som er en del af tyske Celesio – der har omkring 40.000 ansatte og omsætter for lidt over 21 mia. euro. Jep du læste rigtig. Enogtyve milliarder euro.

MitLiv.dk lanceres i starten af 2012 og kommer til at fokusere på sundhed i mere bred forstand – og vil rumme både artikler, nyheder samt en webshop.